Текст
Мектеп әкімшілігі оқушылардың денсаулығын сақтау және нығайту мақсатында мектепішілік және қоғамдық бақылауды жүзеге асырады . Мектептегі оқушылардың тамақтануын ұйымдастыруға ағымдағы бақылауды әлеуметтік педагогтар , мейірбике, бракераж комиссиясы және мониторингтік топ жүзеге асырады.
Тамақтың сапасын тексеру оны балалар қабылдағанға дейін күн сайын жүзеге асырылады және бақылау журналында белгіленеді . Тамақ дайындау технологиясын тексеру күн сайын жүзеге асырылады және бракераж журналында белгіленеді. 22 қарашада жоспар бойынша бракераж комиссиясы тағамның(бұйымның) нақты салмағының мәзірде көрсетілген тағамның шығу нормасына сәйкестігін анықтау мақсатында бақылау өлшеуін жүргізді . Қорытындысы бойынша акт жасалды .